Trött!

Hej idag har jag inte gjort så mycket. Är så trött vill bara gå och sova men ska vara vaken till 00 idag. Börjar klockan 9.15 imorgon vi ska på historia vandring. Vi fick välja mellan skridskor, Skidor i Romme men de kostade och sen pulka och jag valde Historia Vandring för att alla andra tog det. Kan Passa på och visa vad jag vill ha

 Kan inte bestämma mig ska jag ha de?
Eller de?

Eller de?


Sen tröja! Vilken ska jag ha då?

 Den?


 Eller Den? Skriv vad ni tycker



Har tråkigt

Har så tråkigt nu sitter och kollar på Foton på min lilla hund som vi avlivade den 2a jan Saknar han sååå mycket
:( Han var världens bästa hund brukade alltid krama han och sova med han. Han bodde hos mormor och morfar men han va endå min hund vi fick han när jag var 2 år såå de är jobbigt han  han dog för att jag känt han nästan hela mitt liv.


Söta Dino när jag satt på han hattar <3


Där har han också på sig en fin hatt <333


Ser ut som om han ler <33 Puss Dino <33


När Dino och jag var små <33


Sista bilden på mig och min älskade hund<333 Kommer alltid älska dig Dino <33333


Mår illa!

Hej! Mår fett illa. Sitter och kollar på tv nu canal+ first de är låt den rätte komma in. Den är faktiskt bra. Men idag har jag inte gjort mycket har varit hos farmor sen bara varit hemma. Såå har inte så mycket mer att skriva om hejdååå!


Shuee!

Shuee! Idag var jag i skärholmen och träffade min kille de va kul :D. Vi va med Nesim och Linnea och Linnea typ dampa på nesim för att han va jobbig xD men men vi har inte gjort så mycket utom att sitta i Mc donalds och sen va ute och frysa ihjäl och sen vara i en port sak xD Såå har inte skrivit på någon dag för har inte orkat men idag skriver jag iaf :D Hur mår alla då?


Sjuk :P

Godmorgon, Är hemma idag också från skolan för jag är sjuk. Har huvudvärk fan vad det gör ont :P
Men jag tror jag ska till skolan imorrn kanske mår jag bättre då :)

//Menna


Film tips!

                                    





                              An American Crime
I rollerna:
Catherine Keener, Ellen Page, Hayley McFarland.

An American Crime är en Drama/Thriller film. Själv tycker jag den är jätte bra har sett den på Canal+ 
Den här filmen är en sannhistoria som har hänt.

I juli 1965 skickades  16-åriga Sylvia Likens och hennes yngre syster till en ensamstående sjubarnsmamma i Indianapolis vid namn Gertrude Baniszewski. Tre månader efter att de flyttat påträffades dog Sylvia. Hennes kropp var täckt med massa märken och brännsår, de hade ristat in jag är en hora och stolt över det på hennes mage. 1966 blev det rätte gång och hela familjen blev insatta för medhjälp och mord.  Detta verklighetsdrama är dock ingen sensationalistisk film.
Ellen page är Juno i filmen Juno?....

Tycker den här filmen är jätte bra men de är ganska hemskt ändå att få se när Sylvia blir slagen,bränd och när de ristar in saker på henne. Fattar inte hur man kan göra något sånt. Men Sylvia´s syster kunde inte göra något för att om hon gjorde/sa något skulle de hända samma sak med henne som med sin syster så hon fick se på när de gjorde illa hennes syster. De här är en av de bästa filmerna jag har sett för att den är sann. Sen har jag sett flera bra filmer men de har inte varit sanna. För er som gillar film ge den här filmen en Chans kolla på den och skriv sedan till mig om du tyckte den va bra eller inte!





JAG VILL HA SOMMAR!

DET ÄNDA JAG HAR OCH SÄGA NU ÄR ATT JAG VILL HA SOMMAR! Pallar verkligen inte med all snö, det är fett irriterande. Jag längtar verkligen till sommaren, den här sommaren ska jag verkligen njuta av, Och jag ska fan inte ha tråkigt som förra sommaren. Det va allt jag har och säga :P
Bild från Google

//Menna

yaay!

Mamma ringde till de som jobbar i falun där vi brukar åka med skolan och fråga om de fått in några nycklar och de hade de! Hon fråga efter nycklar som satt på en kedja så kommer antingen få de imorgon eller på fredag.. Nu är jag glad igen och jag som letade i hela huset.. xD bryr mig inte om nycklarna men vill bara ha min kedja haha :P aja ska ta ett pytte litet skåp lås tills jag fått mina nycklar. Men men de va de jag skulle skriva :D skriver senare igen innan jag ska sova typ
Hejdå!


J*vla nycklar...

Hittar inte mina nycklar! De är hem nycklar och skåp nycklar.. Nu måste jag typ väcka pappa varje gång jag ska hem när jag slutar klockan 2 eller 1... För han sover då eftersom han jobbat natt... Har letat överallt, i lådor jag inte öppnat på skit länge, bakom elementet, i sofforna, i väskor, i kläder,i tvätt maskinen,tvätt korgen, data rummet, vardagsrummet ÖVERALLT! De kan ju inte bara försvinn så där eller? Hade de sist i falun och då la jag ner dom i väskan men där är de inte! allt bara försvinner! säkert spöket laban som tar alla mina saker...

Ska fortsätta rensa mina lådor och leta efter mina nycklar men skriver sen ikväll igen hejdå!


Bilder!

Idag var jag ute med katten och kaninen. Katten gillade inte snö men kaninen gjorde det :p hon grävde i snön och typ all snö kom på mig haha xD men de va roligt de va såå söta i snön. Men men ska inte hålla på och prata som de sägs än bild säger mer än tusen ord så här kommer lite bilder :D


 
Där är mina två katter Sickan (den bruna katten) och blixten den svartvita.
Egentligen är inte Sickan min katt men den är mest hos oss de är vår grannes katt fast den sover hos oss och äter hos oss så säger att den är min :D Men blixten är min fick han när jag var 6 år :) han blir 8 iår :D


Söta lilla Blixten vill gå in. haha han gillade inte snö :(


Lilla söta cassie gillar snö <333

 
Är hon inte bara så söt? :D

Aja de va allt <3 vi ses




Srry

Hej! Sorry för att vi inte bloggade igår vi kunde inte komma in på blogg.se. Men iaf igår var jag i Solna Centrum med Shima. Vi gick runt och sen kom de en kille från ingen stans 9 år typ och ca 140 lång.

Killen: Hej :D
Shima: Eh hej?
Jag: HAHHAHAHAHAHHAHA
Killen: Ni är ganska snygga
Shima: Eh ok?
Jag: HAHHAHAHAHAHAHAHAH MÄNNISKOR ÄR SJUKA NU FÖR TIDEN
Killen: De va det jag skulle säga
Shima: eh....
Jag: HAHAHAHHAHAHAHA OMG JAG DÖÖR

Sen så gick killen hahaha att han ens vågar säga de till typ skit mycket längre personer än han xD
Aja hejdå!



GodMorgon!

Hej! Vaknade nyss klockan är 14.59 :D ska snart ner och äta "Frukost" Har inte skola idag eller på tisdag. Idag ska jag ut med katten för de blev inte av igår. Kommer lägga in bilder sen senare ikväll. Sen någon gång när vi fått fler blogg läsare kommer vi nog ha frågestunder också :D men vi ses ska ner och äta nu! :)


Roligt!:D

Läste just Egoinas blogg och "råkade" bläddra förbi ett inlägg där hon gör ett försök att skriva flytande tyska. Jag kan inte tyska men tyckte iallafall att de va roligt. För er som inte sett de här inlägget kan ni se det på http://egoinas.se/2010/february/om-nagon-har-klagomal-pa-min-tyska-kan-ni-dra.html#comment
 
Jag tycker ni ska kolla! Hon är bättre på tyska än vad jag är på spanska :P

Ses!


Någon som gör header?

Jadu! nu är de så att ingen av oss vet hur man gör en header... eller vi vet men om vi gjorde en skulle den bli helt cp. Så någon som gör header eller något?

Skriv isåfall en kommentar så hör vi av oss :)

Film tips!

Hej, ska rekommendera en film för jag har typ inget och skriva om annars :P
(2007)
Älskar verkligen den här filmen den är en av mina favvo filmer :P
Betyg: 5/5
Skådespelare: Shia Labeouf och Sarah Roemer.
Trailer:http://www.youtube.com/watch?v=5GHz3C5coSI
//Menna<3

Tråkigt!

Hej! har såå tråkigt finns typ inget att göra. Ska ut med min katt idag i snön hehe. Vet inte om han gillar snö men får se de :D. Har nyss ätit frukost och nu sitter jag bara vid datan.
Ska packa upp min väska som jag hade till falun. Vi åker till Falun varje termin och är där i en vecka med skolan och har slöjd,bild, Hemkunskap och lite andra saker.
Men.... vad kan man göra? några förslag?
Längtar tills de är sommar för då kan man göra mycket. Gå till grönan,FuruviksParken och SkaraSommarland :D

Aja ses :)



Jaa! :D

Heeej ska på Sonisphere festivalen 7 augusti i stockholm och se Iron maiden, Alice Cooper, Slayer, Mötley Crüe, Anthrax, Heaven & Hell och Iggy & the Stooges. Längtar xD även om jag inte vet om några av banden är bra :O men alice cooper är bra de vet jag :D YOU´RE POIISSIOON RUNNING THROUGT MY VEINS! :D haha ska dit med mamma och pappa hela min familj gillar rock de är bra :D Aja ska lyssna på Alice cooper-Poision nu! kan inte sluta lyssna på den! Vi ses!


Första inlägget!:D

Heii! Vi är två tjejer som heter Menna och Fanny :D 
Menna:

Musik: ALLT!! :D

Mennas favvo band är Simple Plan.

Mennas favvo färg är typ svart och gul...

Fanny:

Musik:Rock, Screamo,Metal och sånt skit ;)
Fanny´s favvo band ehh... de blir svårt xD tror evanescece.
Fanny´s favvo färg svart,rosa,blå och grön :D
Ålder: Jadu de kan man undra ;)

Aja nu vet ni lite om oss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0